Buscar

M3 PRECIZIEI - ANGHEL SALIGNY

Te interesează să afli detalii despre linia 3 a metroului din București? Pe această pagină aveți la dispoziție toate detaliile despre stații, traseu, orare și tarifele pentru M3 Preciziei – Anghel Saligny a metroul București.

M3_preciziei_Anghel_Saligny

Program Magistrala 3 Metro București

Dacă doriți să aflați cum să obțineți o cartelă de metrou și care sunt tarifele care se aplică pe diferitele linii, puteți face acest lucru făcând clic pe butoanele de mai jos:

Traseu M3 Preciziei - Anghel Saligny

Mai jos găsiți informații despre terminalele și traseul liniei 3 a Metroul București. Puteți face clic pe numele stației dorite și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru călătoria dumneavoastră.

Metroul M3 circulă de la stația Preciziei până la stația Anghel Saligny.

Dacă doriți să aflați cum să obțineți o cartelă de metrou și care sunt tarifele care se aplică pe diferitele linii, puteți face acest lucru făcând clic pe butoanele de mai jos.

Hartă M3 Metroul București

Mai jos găsiți o hartă descărcabilă a acestei linii a metroului bucureștean și a liniilor sale, pe care o puteți vizualiza și descărca la rezoluție mai mare dacă doriți. În el veți putea vedea traseul complet al metroului, precum și toate stațiile și stațiile sale. M3 este marcat du roșu.

Hartă Metro București

Puteți descărca o hartă imprimabilă a liniei trei făcând clic aici.

https://goo.gl/maps/WzBDso1cGddL3DHz9

Serviciul clienți

Dacă aveți întrebări despre metroul bucureștean, ne puteți contacta prin telefon sau prin e-mail.

Date de contact:

Telefonul calatorului: 021-9264

E-mail: [email protected]

Index