Buscar

M2 BERCENI – PIPERA

Aveți de gând să călătoriți pe M2 al metroului bucureștean? Îți spunem tot ce trebuie să știi: orare, tarifele biletelor, tarife speciale, harta descărcabilă, traseul și stațiile M2 Berceni – Pipera a metroului din București. Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă face călătoria mai confortabilă.

M2 Berceni Pipera

Program Magistrala 2 Metro București

Dacă doriți să aflați orarul metroului M2, tarifele regulate sau speciale care se aplică călătoriei, faceți clic pe butoanele de mai jos pentru a accesa aceste informații detaliate:

Traseu M2 Berceni - Pipera

Mai jos găsiți informații despre terminalele și traseul liniei 2 a Metroul București. Puteți face clic pe numele stației dorite și veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru călătoria dumneavoastră.

Metroul M2 circulă de la stația Berceni până la stația Pipera.

Am compilat întrebări cum ar fi: unde se află fiecare terminal de pe linie, intrările în stații, liniile de autobuz din apropiere, hoteluri, restaurante, puncte de servicii pentru clienți și alte întrebări de interes care ar putea fi utile pentru pasagerii sau călătorii de pe linia doi.

https://goo.gl/maps/WHQaRVyz5GZNWpSk9

Hartă M2 Metroul București

Mai jos găsiți o hartă descărcabilă a acestei linii a metroului bucureștean și a liniilor sale, pe care o puteți vizualiza și descărca la rezoluție mai mare dacă doriți. În el veți putea vedea traseul complet al metroului, precum și toate stațiile și stațiile sale. M2 este marcat cu albastru.

Hartă Metro București

Dacă preferați, puteți descărca harta liniei două pentru a o salva făcând clic aici, astfel încât să o puteți consulta ulterior în orice moment.

Serviciul clienți

Dacă aveți întrebări despre metroul bucureștean, ne puteți contacta prin telefon sau prin e-mail.

Date de contact:

Telefonul calatorului: 021-9264

E-mail: [email protected]

Index