Buscar

STAȚIA DE METROU CONSTANTIN BRÂNCUȘI

Pe această pagină puteți vizualiza toate informațiile de care aveți nevoie despre stația de metrou Constantin Brâncuși. Printre alte date, puteți verifica frecvența cu care trenurile de metrou trec prin această stație, locația terminalului și tarifele care trebuie plătite pentru utilizarea acestuia.

Statia_de_metrou_Constantin_Brâncuși

Mai jos, există un buton cu ajutorul căruia puteți afișa mai multe informații despre orarele metrourilor. Trebuie doar să faceți clic pe acest buton:

Cum să ajungi la stația de metrou Constantin Brâncuși

Stația Constantin Brâncuși este situată în București, România.

Accesul la stația Constantin Brâncuși

Acesta poate fi accesat prin următoarea intrare:

  1. Acces 1: C2CC+26 București, România.

https://goo.gl/maps/vUFbBDGJg12HU84d8

Terminale conectate la stația Constantin Brâncuși

Acest terminal face parte din linia 5 de metroul Bucuresti, alături de alte 8 stații. Puteți consulta mai jos diferite informații despre fiecare dintre ele, precum și traseul lor de-a lungul liniei:

Pentru a vizualiza fiecare stație, trebuie doar să dați click pe imaginea sau pe numele terminalului dorit și veți putea vedea diverse informații.

Printre altele, veți putea vedea locația fiecărei stații, orarele acesteia, locurile unde puteți mânca sau dormi, mai multe mijloace de transport alternative și alte puncte de interes pentru utilizatorii liniei M5 Metrorrex.

Serviciul clienți

Dacă aveți întrebări despre metroul bucureștean, ne puteți contacta prin telefon sau prin e-mail.

Date de contact:

Telefonul calatorului: 021-9264

E-mail: [email protected]

Index