Buscar

STAȚIA DE METROU ACADEMIA MILITARA

Aveți nevoie de informații despre stația de metrou Academia Militară? Aici veți găsi informații despre acest terminal. Printre altele, veți găsi frecvențele metroului, accesul și tarifele. Cunoașterea acestor informații vă va face călătoria mult mai confortabilă.

Statia_de_metrou_Academia_Militară

Puțin mai jos, veți vedea un buton cu ajutorul căruia veți vedea informații despre orarul metroului. Tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe el:

Cum să ajungi la stația de metrou Academia Militară

Stația Academia Militară este situată în București, România.

Accesul la stația Academia Militară

Acesta poate fi accesat prin următoarea intrare:

  1. Acces 1: C3H7+JF Bucarest, Rumanía.

https://goo.gl/maps/fXY1zrK68zDAhE1H7

Terminale conectate la stația Academia Militară

Linia de metrou din București M5 are această stație, precum și alte 9 stații, toate conectate între ele. Mai jos, le puteți vedea pe toate, împreună cu traseul pe care metroul îl parcurge pentru a trece prin fiecare dintre ele:

Dacă doriți mai multe informații despre o anumită stație de pe traseu, dați click pe cea care vă interesează pentru a obține toate informațiile relevante despre aceasta.

Veți găsi locația tuturor acestor stații, orarele trenurilor care trec prin fiecare stație, locuri de mâncat, precum și locuri de dormit, alte mijloace de transport și alte locuri de interes pentru călătorii Metrorrex.

 

Serviciul clienți

Dacă aveți întrebări despre metroul bucureștean, ne puteți contacta prin telefon sau prin e-mail.

Date de contact:

Telefonul calatorului: 021-9264

E-mail: [email protected]

Index